انواع کاشت ناخن

کدام روش کاشت ناخن بهتر است

 انواع کاشت ناخن

 

کاشت قالب
در این نوع از کاشت مواد را داخل قالب ناخن مصنوعی می‌گذارند تا شکل آن را به خود بگیرد.
در این نوع کاشت دیگر سوهان‌کشی نمی‌شود و از چسب ناخن هم استفاده نمی‌شود این نوع کاشت راحت‌ترین نوع کاشت و در عین حال بی‌کیفیت‌ترین است. در این نوع کاشت به دلیل اینکه عمل سوهان‌کشی انجام نمی‌شود بعد از مدت کوتاهی به‌اصطلاح ناخن هوا می‌گیرد.

 

کاشت پودری
در کاشت اولیه تیپ یا همان ناخن مصنوعی از نیمه ناخن با چسب ناخن چسبانده می‌شود و تا اندازه دلخواه کوتاه می‌شود. روی ناخن مواد ضد قارچ را می‌زنند، بعد پودر کاشت که همان مواد دندانپزشکی است روی ناخن زده و در امتداد قالب کار می‌کنند و بعد از آن با سوهان برقی به ناخن شکل می‌دهند. بهترین نوع کاشت همین نوع پودری است.

 

کاشت ژل
این نوع کاشت شبیه همان کاشت پودر است و فقط مواد آن‌ها با هم فرق می‌کند. به طور کلی کاشت با قالب یا قلم دو شیوه متفاوت در کاشت پودری هستند که هر یک مزیت‌ها و نکات منفی مخصوص به خود را دارند.

 

کاشت ناخن ژله‌ای برای چه کسانی مناسب‌تر است؟
این کاشت برای افرادی که ناخنی ظریف و براق می‌خواهند، از حساسیت یا ناراحتی تنفسی (آسم) رنج می‌برند و همچنین در مناطق مرطوب زندگی می‌کنند مناسب می‌باشد. برای ماندگاری بیشتر این کاشت نیاز به توانایی‌های یک ناخن کار حرفه‌ای و مواد مناسب و خشک نبودن آب و هوا است.

 

مزایای کاشت ناخن ژله‌ای
کاشت ناخن ژله‌ای به ترمیم کمتری نیاز دارد.
از این روش می‌توان به عنوان کاور ناخن نیز استفاده کرد.
مواد مورد استفاده در این روش برخلاف کاشت ناخن پودری، بدون بو است.
مواد کاشت ناخن ژله‌ای معمولا غیر سمی است.

 

هشت دشمن ناخن
عقب زدن کوتیکول ناخن هنگام مانیکور
تماس با مواد شیمیایی
کاشت ناخن و استفاده از ناخن مصنوعی
تماس مداوم ناخن با آب
لاک
رژیم های سفت و سخت
تماس مداوم ناخن با سرما
سیگار

 

مقایسه انواع کاشت‌ها با هم
کاشت پودری کاشتی است که ۸۰ درصد در کل ایران انجام می‌شود. کاشت‌های ژله‌ای ۱۵ درصد و کاشت‌های دیگر تنها ۵ درصد مخاطب دارند
کاشت ژله‌ای ناخن کاشت زیبایی است که در مناطق شرجی دوام بیشتری دارد، اما اگر مواد کاشت ناخن مطلوب و مناسب باشد در هر هوایی چه خشک و چه شرجی تا یک ماه دوام می‌آورد. کاشت‌های دیگر هم ترکیبی است یا با مواد مختلف و شیوه‌های متفاوت مثل کاشت دیپینگ، کاشت سیلک یا کاشت فیبری انجام می‌شود.

 

نکات ایمنی بعد از کاشت
با اجسام آلوده تماس نداشته باشید، مراقبت کنید تا ضربه به ناخن‌های‌تان نخورد و در کار‌های روزمره هنگام استفاده از مواد شوینده و آب تا حد امکان از دستکش استفاده کنید.

 

چه افرادی اصلا ناخن نکارند؟
به کسانی که بیماری عفونی و قارچی دارند توصیه می‌شود که کاشت انجام ندهند، چون این کار باعث می‌شود فرد پیشرفت بیماری خود را از چشم دور کند. کسانی هم هستند که مستعد عفونت هستند و سیستم دفاعی بدن ضعیفی دارند و، چون آن‌ها خودشان مستعد تمام بیماری‌های ناخن هستند، با این کار بیماری را تسریع می‌کنند.

 

استون‌ را ویتامینه كنيد
بسياري از خانم‌ها براي پاك كردن لاك ناخن خود از استون استفاده مي‌كنند. امروزه بسياري از استون‌هايي كه توسط كارخانه‌هاي صنعتي در بازار كالاهاي بهداشتي عرضه مي‌شود، اگر چه موجب از بين رفتن لاك و پاكسازي آن از روي ناخن مي‌شود اما تاثيرات مخربي همچون خشكي ناخن‌ها، سفيدي و در مواردي پوسته شدن ناخن‌ها را به همراه دارند. براي پيشگيري از اين عارضه پس از تهيه استون مورد نظر خود يك تا 3 قاشق چاي‌خوري گليسيرين به آن اضافه كنيد تا از ميزان عوارض جانبي آن كاسته شود.