کاشت مژه (اکستنشن)

نکات مهم که قبل از کاشت و اکستنشن مژه باید بدانید

نکات مهم که قبل از کاشت و اکستنشن مژه باید بدانید
نیازی به گفتن نیست که ریمل‌زدن چقدر روی ظاهر چشم‌ها تأثیر دارد و زیباتر نشان‌شان می‌دهد. همین غریزه‌ی زیبایی‌دوستی‌ بهانه‌ای شده تا این روزها کاشت مژه محبوبیت زیادی پیدا کند، چراکه با کاشت مژه می‌توانید بدون ریمل‌زدن همیشه مژه‌هایی خوش‌حالت داشته باشید.

 

جنس مژه:
ابریشم یا سایر الیاف مصنوعی؟ اکستنشن‌های جنس مینک معمولا گران‌تر، لطیف‌تر و طبیعتی‌ترند، اما گاهی برخی الیاف مصنوعی هم آن‌قدر باکیفیت ساخته می‌شوند که خیلی طبیعی به‌نظر می‌رسند و چه‌بسا از اکستنشن‌های مینک گران‌تر دربیایند
• تراکم مژه: هرچه مژه‌ها متراکم‌تر باشند پرحجم‌تر به‌نظر می‌رسند.
• فر مژه: هرچه فر مژه بیشتر باشد جلوه‌ی بیشتری پیدا می‌کند.

 

برای اکستنشن‌های بلندتر به تعداد مژه‌های بیشتری نیاز است
اگر مژه‌های خیلی بلندی می‌پسندید باید تعداد مژه‌های بیشتری بکارید، چراکه اکستنشن‌های بلند درصورت تعداد کم خیلی پراکنده و خلوت به‌نظر می‌رسند و حتی از مژه‌های طبیعی‌تان هم کم‌حجم‌تر جلوه خواهند کرد. 
تا ۱۲ ساعت نباید به صورت‌تان آب بزنید.
عرق کردن و اشک‌ ریختن، شنا و صورت‌شستن هم ممنوع! اگر چسب مژه خوب خشک نشود، ممکن است حل شود و به داخل چشم راه پیدا کند یا درصورت بالابودن دمای بدن تبخیر شود و سوزش و قرمزی چشم را به‌دنبال داشته باشد.

 

با اکستنشن مژه مصنوعی دیگر نیازی نیست که همیشه آرایش چشم داشته باشید
اما جالب است بدانید که ردیف کاشت اکستنشن‌ها حالتی از خط چشم هم ایجاد می‌کند و به‌همین‌خاطر با کاشت مژه بدون خط چشم نیز چشمانی زیبا خواهید داشت. در وقت‌تان هم برای آرایش چشم‌ صرفه‌جویی می‌شود.

 

با اکستنشن مژه کشیدن خط چشم سخت‌تر می‌شود
ازآنجاکه مالیدن چشم‌ها باعث شل‌شدن و ریزش مژه‌های طبیعی می‌شود، ممکن است موقع پاک‌کردن آرایش چشم‌، به‌ویژه با آرایش پاک‌کن‌های پایه‌روغنی، اکستنشن‌هایتان کنده شوند یا چسب‌شان در آرایش‌ پاک‌کن حل شود. بنابراین اگر اصرار به کشیدن خط چشم دارید، برای پاک کردنش از پدهای آرایش‌ پاک کن فاقد چربی استفاده کنید و پد را خیلی آرام به‌سمت پایین بکشید.

 

مراقبت‌های روزانه از مژه‌های اکستنشن چندان هم بی‌زحمت نیست
مژه‌های اکستنشن معمولا بعد از خواب یا شستن صورت به‌هم می‌ریزند و گاهی هم شاید خرده‌ای چیزی لای‌شان گیر کند و درنتیجه نیاز به مرتب‌کردن و تمیزکردن داشته باشند.

 

اکستنشن مژه می‌تواند باعث مشکلات چشمی شود
بیماری چشمی پس از کاشت مژه گاهی بر اثر عفونت‌های باکتریایی به‌وجود می‌آید. یکی از دلایل ابتلا به عفونت های چشمی پس از کاشت مژه این است که مژه‌کار باید با بدون دستکش کارش را انجام دهد و همین مسئله می‌تواند احتمال انتقال عفونت‌ را افزایش دهد.

 

مژه‌ها چه وظایفی دارند
جلوگیری از ورود نور اضافه و اشعه‌ مضر نور خورشید به چشم
حفاظت از چشم در برابر ورود گرد و غبار و ذرات ریز معلق در هوا
جلوگیری از ورود رطوبت (قطرات باران و عرق) به چشم

 

مراحل کاشت مژه دائمی
• ناحیه اهداکننده (معمولا پشت سر، بین گوش‌ها) تراشیده و پاک می‌شود.
• داروی بی‌حسی در ناحیه مژه تزریق می‌شود.
• فولیکول‌های مو از ناحیه اهدا استخراج می‌شود.
• هر بار یک یا دو فولیکول مو را در شکاف‌های ایجاد شده قرار می‌دهند.

مدت دوام اکستنشن چقدر است؟
• اگر از مژه‌های جدید خود به خوبی مراقبت کنید، بین ۶ تا ۸ هفته از زیبایی آن بهره‌مند خواهید بود.

چگونه بفهمیم به چسب اکستنشن حساسیت داریم یا نه؟
• با توجه به اینکه زمان بروز علائم حساسیت در افراد مختلف فرق می‌کندف توصیه می‌شود در مرحله اول یک یا دو تار کاشته شود و پس از حداقل ۱۲ ساعت اگر واکنش آلرژیک مشاهده نشد نسبت به ادامه کاشت مژه اقدام نمود.